11/12

Vacature federatietrainer discus/kogel

belgaimage-122612387-full
De Vlaamse Atletiekliga schrijft een vacature uit voor een federatietrainer werpen discus/kogel. Kandidaten kunnen zich aanmelden tot 24 december.

De federatietrainer werpen versterkt het Topsport Team van de Vlaamse Atletiekliga. De missie van het Topsport Team van de Vlaamse Atletiekliga is het ondersteunen en uitvoeren van de ontwikkelingsprogramma’s en eliteprogramma’s van de atleten binnen de topsportpiramide. Daarnaast draagt het team de werking binnen de twee High Performance Centres (HPC Gent en HPC Leuven). De selectie, begeleiding en voorbereiding en de deelname van de topatleten aan de internationale kampioenschappen is een derde kerntaak van het team.

De federatietrainer is actief binnen een aantal ontwikkelingsprogramma’s en zet zich in voor het nieuwe topsportbeleid van de Vlaamse Atletiekliga. De federatietrainer focust voornamelijk op het trainen van talentvolle jeugdatleten en het begeleiden van hun trainers. Trainingen vinden plaats in het High Performance Centre te Gent.

Bekijk hier meer info over deze vacature.