19/04

Vacature: digitale duizendpoot

jeshoots-com-p8kavre4edm-unsplash
De Vlaamse Atletiekliga is opnieuw op zoek naar digitale duizendpoten! Dankzij subsidies kunnen we de opleidingen verder digitaliseren waardoor fysieke contactmomenten, online lessen en zelfstudie (blended learning) elkaar kunnen afwisselen. Om deze opleidingen zo optimaal en kwalitatief mogelijk te ontwikkelen zijn we op zoek naar digitale duizendpoten. Heb jij een achtergrond in multimedia, ICT, grafisch design of dergelijke en ben je creatief aangelegd? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon!

Opdrachten die behoren bij het takenpakket:

  • Filmen op locatie
  • Bewerken en monteren van filmpjes
  • Opmaken van E-learningmodules via Easygenerator

Concreet zoeken we iemand met kennis binnen 1 of meerdere van onderstaande gebieden:

  • Kennis binnen een videobewerkingssoftware naar keuze
  • Kennis van Easygenerator (of interesse in het leren maken van E-learningmodules via deze software). Easygenerator is een heel makkelijk programma waar iedereen makkelijk in kan leren werken. De persoon die we zoeken moet wel creatief en interactief werk kunnen leveren.
  • Kennis van camera, beeld- en audiomateriaal

Affiniteit hebben met sport (en in het bijzonder atletiek) is zeker een meerwaarde, maar geen must! We zijn op zoek naar een zelfstandige, freelancer of een jobstudent die zich achter dit project wil zetten en snel van start kan gaan in het voorjaar. Aangezien we verschillende projecten lopende hebben, moet de geschikte kandidaat voldoende vrije tijd hebben om de projecten te realiseren. Ben je geïnteresseerd vul dan nu ons contactformulier in. Heb je verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Sietske Lenchant voor 30 april 2023.