16/01

Spike-app voor kangoeroes en benjamins

jeugddag2023-63

Spike.

Heb je het al gehoord of gelezen? Onze mascotte Spike heeft dit jaar iets nieuws! Een spik(e)splinternieuwe Spike-app waarin kangoeroes en benjamins digitale medailles kunnen verzamelen en toffe filmpjes kunnen vrijspelen, voornamelijk bij deelname aan wedstrijden.

De Spike-app is ons vernieuwde digitaal paspoort voor de jongste categorieën met veel leuke extra's. Het vervangt het papieren paspoortboekje dat in de voorbije seizoenen werd verdeeld (als je vorig jaar al lid was heb je dat hoogstwaarschijnlijk ontvangen).

Wat vind je precies terug in deze app?

  • Korte nieuwsberichtjes over allerhande interessante thema’s.
  • Een overzicht van je verzamelde medailles.
  • Als je de medaille openklikt, krijg je een geweldig leuk Spike-filmpje te zien!
  • Per discipline worden de prestaties die je neerzet ook in een grafiekje uitgezet zodat je je evolutie doorheen het jaar kan volgen (niet van toepassing bij veldlopen).
  • Telkens je een wedstrijd hebt gedaan zal je de dinsdag daaropvolgend de vrijgespeelde medailles en een filmpje kunnen zien!

Iedere atleet krijgt een persoonlijk profiel dat gekoppeld is aan een e-mailadres (van de ouders). De account activeren kan ENKEL via een activatielink. De voorbije weken kregen al veel (ouders van) jeugdatleten een activatielink toegestuurd. Deze week sturen we een e-mail met activatielink naar de ouders van kangoeroes en benjamins die nog niet deelnamen aan een wedstrijden en de app nog niet geïnstalleerd hebben. Volg het stappenplan in de e-mail en ontdek de Spike-app meteen! 

Indien je geen uitnodiging ontvangt dan zou het kunnen dat we van jou geen (correct) e-mailadres hebben. Informeer even bij je club of je een e-mail heb in je ledenfiche of neem even contact op met Spike via spike@atletiek.be

We zitten nog in de opstartfase van de nieuwe Spike-app. Merk je op dat dingen niet goed werken, zitten er foutjes in of heb je in het algemeen vragen over de app zelf of de werking ervan, aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons steeds bereiken door een mailtje te sturen naar spike@atletiek.be

Tot slot willen we nog even onze dank richten naar de hoofdsponsor van Belgian Athletics Allianz voor de kans die ze ons hebben geboden om deze app te ontwikkelen. Daarnaast is het ook dankzij de financiële steun van Sport Vlaanderen voor ons innovatieve project hervorming jeugdcompetitie dat we inhoudelijk deze app vorm hebben kunnen geven. Zonder onze partners was dit prachtige werkje er nooit gekomen. We hopen dan ook dat jullie hier samen met je kind plezier aan zullen beleven!

Spike

Accepteer de marketing-cookies om de inhoud weer te geven.

Verander uw toestemming

Een van de vele Spike-filmpjes in de app.