30/08

Lotto Coach Academy: leer van de besten!

g2023-4052-lottocoachacademy-banners-v2-1

Volg clinics met de beste trainers in de wereld.

Het doel van de Lotto Coach Academy is om via het netwerk van de Memorial Van Damme VZW Belgische trainers en jonge beloftevolle atleten de kans te geven om clinics te volgen met de beste trainers en atleten in de wereld.

1.      Seminarie ‘Vrouwelijke topcoaches’  - dinsdag 5 september – Brussel 

In dit seminarie wordt er dieper ingegaan op de rol en het belang van vrouwelijke coaches in de begeleiding van topsporters.

Een aantal belangrijke vrouwelijke coaches, zoals Tonja Buford-Bailey, coach van Gabby Thomas die net zilver behaalde op de 200m op het WK in Budapest en Carole Bam, coach van Cynthia Bolingo,   nemen het woord en het seminarie wordt afgesloten met een panelgesprek. 

Deelname is gratis maar je dient wel vooraf in te schrijven 

Voor meer info en om in te schrijven, klik hier.

 

2.      Clinic met Marie-José Perec en Asafa Powell – woensdag 6 september – Brussel 

Dit jaar komen  atletieklegendes Marie-José Perec en Asafa Powell naar de Memorial om een trainingssessie te geven aan jonge toppers en zo hun tips & tricks te delen. 

Deelnemen aan de clinic is op basis van selectie maar je kan wel gewoon, gratis,  aanschuiven bij de clinic als toeschouwer.  Inschrijven verplicht. 

Voor alle info en om in te schrijven klik hier

Laat je inspireren en neem deel aan 1 van deze boeiende sessies 

Wil je nieuwste generatie toppers aan het werk zien, kom dan op vrijdag 8 september zeker naar de Allianz Memorial Van Damme. Na het WK van Boedapest, zijn de atleten in bloedvorm en helemaal klaar om het tegen mekaar op te nemen in Brussel. 

Bestel nu nog snel je tickets op www.allianzmemorialvandamme.be