25/08

Schrijf je nu in voor de AG Insurance Urban Memorial Van Damme 200m in hartje Brussel

urban
Op zondag 4 september organiseert de Memorial Van Damme op de Anspachlaan in Brussel de Urban Memorial 200m. In het hart van de voetgangerszone wordt een 200m lange atletiekpiste rechtdoor aangelegd. In tegenstelling tot de ”klassieke” piste, moet je hier dus geen bocht lopen.

In het hoofdprogramma nemen de broers Borlée het op tegen enkele internationale toppers.  Alvorens zij aantreden, geven we jullie de kans om zelf eens te ervaren hoe het voelt om in een prachtig decor deze unieke wedstrijd te lopen!

Programma:

13u30-16u30: nationaal programma
16u30: internationaal programma
13u00-17u00: doorlopend kids athletics

Praktisch:

De 32 beste mannen en 32 beste vrouwen nemen het tegen elkaar op in reeksen van 4.  Er is elektronische tijdsopname voorzien. Enkel seniores kunnen zicht kandidaat stellen, de geselecteerden zijn de kandidaten met de snelste 32 tijden dit outdoorseizoen op de 200m. Opgelet: de prestatie moet ten laatste op dinsdag 30/8 gelopen zijn op een officiële wedstrijd in binnen- of buitenland.

Kandidaten moeten een e-mail sturen naar urban200m@memorialvandamme.be met volgende gegevens:
-          Naam + voornaam
-          Geboortedatum
-          Atletiekclub
-          Snelste 200m tijd, elektronische tijdsopname, gelopen tijdens het outdoorseizoen 2016

Indien je deze tijd verbetert na de inschrijving en ten laatste op 30/8, stuur je een e-mail met de nieuwe besttijd naar urban200m@memorialvandamme.be met de officiële uitslag in bijlage.

Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt op woensdag 31/8 een e-mail waarin wordt aangegeven of hij/zij geselecteerd is om deel te nemen op zondag.

Meer info: www.aginsurance-urbanmemorialvandamme.be

Of via urban200m@memorialvandamme.be