12/01

PKX Limburg: Daniels en Gorissen nieuwe senioreskampioenen

gorissenmieke

Mieke Gorissen.

Op een snel en goed beloopbaar parcours in Tessenderlo hebben Wout Daniels/AVT en Mieke Gorissen/ADD zich tot nieuwe Limburgse veldloopkampioenen bij de seniores gekroond.

Master (W35) Mieke Gorissen/ADD verkoos op vraag van haar club en haar trainer Gilbert Simal om als seniore te lopen. Het droeg weinig bij tot de spankracht van het provinciaal kampioenschap. Want Gorissen was een maatje te groot voor uittredend kampioene Anne Schreurs/GENK, die in de slotfase Aria Schouten/AVT, na jaren afwezigheid aan een comeback bezig, uit haar spoor liep. Beide seniores moesten ook nog de sterk lopende juniore Annelies Nijssen/ATLA laten voorgaan. Bij de masters toonden Isabelle Sluijsmans/ADD (W35-50) en Lieve Palmans/SACN (W50+) zich de besten.

Bij de mannen seniores hernieuwde Wout Daniels/AVT zijn titel. Hij had een ruime voorsprong op Hendrik Vanden Berk/DALO en Wouter Simons/GENK. Simon Ferson/LOOI kwam als beste uit een spannend junioresduel met Aron Claesen/ATLA naar voren. Jonathan Put/LOOI (M35+) en Patrick Vandebosch/ADD (M50+) waren all over de beste masters.

Bekijk hier de site van organisator Looise.