08/10

Oproep kandidaten VAT Commissie - 2e ronde

trainerkogel

Gezocht: leden VAT Commissie

De Raad van Bestuur is op zoek naar nog enkele nieuwe leden voor de Commissie van de Vlaamse Atletiek Trainers (VAT). De Raad van Bestuur ziet namelijk graag alle profielen ingevuld en organiseert daarom een 2e ronde.

De VAT Commissie is een ondersteunende commissie van Atletiek Vlaanderen. Ze formuleert adviezen aangaande trainersopleidingen en -bijscholingen aan Atletiek Vlaanderen, organiseert een aanvullend vormingsaanbod voor atletiektrainers complementair met het aanbod van de Vlaamse Trainersschool en is het klankbord voor en naar trainers uit het veld met speciale aandacht voor jeugd en recreatie.

Om bovenstaande missie tot een goed einde te kunnen brengen wil de Raad van Bestuur volgende profielen binnen de VAT Commissie nog invullen:

  • Jeugdtrainer – specialisatie Kangoeroes en/of Benjamins
  • Jeugdtrainer – specialisatie Pupillen en/of Miniemen
  • Recreatietrainer – specialisatie adolescenten
  • Competitietrainer – specialisatie Cadetten
  • Competitietrainer – specialisatie Springnummer (voeling met meerdere springnummers zou fantastisch zijn)

Aansluitend op bovenstaande missie zijn we op zoek naar trainers die beleidsmatig kunnen meedenken en/of voeling hebben met het veld. Voel jij je aangesproken om bij te dragen aan de werking van Atletiek Vlaanderen, kan je u vinden in de omschreven missie en heb je ervaring als trainer binnen één van bovenstaande domeinen, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen. Heb je vragen, contacteer dan Sofie.

Procedure:

  • Kandidaten kunnen zich melden door een mail te sturen met korte omschrijving van trainerservaring en ambities als VAT lid tot 21 oktober 2018 aan Sofie@atletiek.be.
  • Kandidaten worden uiterlijk op 31 oktober 2018 ingelicht.