28/12

Ontdek de wedstrijdgids voor kangoeroes & benjamins

spike
Eind oktober maakten we de nieuwe wedstrijdvorm voor kangoeroes en benjamins bekend op de Kids&Co-dag in Aalst. Vanaf het nieuwe zomerseizoen 2021 zullen de wedstrijden voor de twee jongste leeftijdscategorieën er anders uitzien. Ben je nog niet helemaal mee met de nieuwe wedstrijdvorm? Ontdek alle info in onze nieuwe wedstrijdgids.

Met de start van het nieuwe zomerseizoen wordt de huidige wedstrijdvorm voor kangoeroes en benjamins vervangen door een nieuw wedstrijdconcept. Het uitgebreide handboek met daarin een draaiboek voor organisatoren, toelichting bij alle wedstrijdenmogelijkheden en een overzicht van alle benodigdheden, werd in november al gelanceerd.

Nu hebben we ook een wedstrijdgids uitgewerkt over de mogelijke wedstrijden en de disciplines. Deze wedstrijdgids kan je zien als een Short Guide van het nieuwe wedstrijdconcept en is niet alleen bedoeld voor de trainers, clubbestuurders en/of juryleden, maar we hopen ook dat atleten en vooral hun ouders deze wedstrijdgids zullen lezen en begrijpen waar we naartoe willen.

Alle informatie over de nieuwe wedstrijd voor kangoeroes en benjamins kan je hier terugvinden.