09/11

Officiële berichten - 9/11/2018

logo val

WINTERKALENDER 2018-2019

Aanpassing veldloop:

  • 19076 (18/11/2018 – DUFF): wegens gemeentelijke werken heeft de club de omloop moeten wijzigen en werden de afstanden aangepast.

ALABUS – AANVRAGEN ZOMER 2019

Vanaf heden kunnen de clubs de datum van hun zomermeetings aanvragen via Alabus.  Alabus wordt afgesloten op 25 november 2018! Gelieve er zeker op te letten om het juiste type meeting aan te vragen, dit is belangrijk voor de besprekingen tijdens het kalendercongres per provincie. (Vanaf nu kan namelijk ook een ‘Open Meeting voor Cadetten en Scholieren’ aangevraagd worden)

Het aanvragen van wegwedstrijden dient te gebeuren via het formulier dat je kan downloaden onder “Bijlages publiek” in Alabus. Hiervoor geldt dezelfde deadline: tot en met zondag 25 november 2018. (ingevuld te bezorgen via mail aan Josefien)

Opgelet: Alle kampioenschappen (VAL/KBAB), beschermde meetings (Athletics Classic, VJT, FC, FCMK) en Bekers van Vlaanderen werden reeds ingevoerd en dienen dus niet nogmaals te worden aangevraagd door de organiserende club.

FEDERALE ZOMERKALENDER 2019

Nieuw:
Za 3 aug           BK 10km op de weg                                   AVLO (Lokeren)
Za 7 sep            Bk hamerslingeren Cad/Sch/Jun/Bel      ARCH (Ciney)
Zo 22 sep          BK ½ Marathon                                          FLAC (Wevelgem) 

Schrapping:
FCMK: 13-14 juli (FLAC)

Nieuwe oproep: kandidaturen indienen t/m 15/11:

  • Za/Zo 15-16 jun     BK Masters
  • Zo 30 jun               BK werpvijfkamp masters
  • Zo 25 aug              BK hamerslingeren en gewichtwerpen masters
  • BK 100km (datum vrij te kiezen)
  • BK 24u (datum vrij te kiezen)

REMINDER: TIJDREGISTRATIESYSTEMEN EN ONLINE INSCHRIJVEN VOOR WEGWEDSTRIJDEN

Bevraging van de Beleidscommissie recreatie
De Beleidscommissie recreatie wil zicht krijgen op de verschillende tijdregistratiesystemen en online inschrijvingstools die door onze verenigingen gebruikt worden om zo eventuele noden te detecteren.

Daarom vragen we elke vereniging die een wegwedstrijd organiseert uiterlijk 15/11 via deze link de nodige gegevens te verschaffen. Indien de bevraging wordt ingevuld door de wedstrijdorganisator (die de gebruikte systemen kent) neemt deze zeer weinig tijd in beslag. Per organisatie dient een afzonderlijk formulier ingevuld te worden.
Voor vragen kan men terecht bij Paula Vanhoovels.