07/10

Officiële berichten - 7/10/2019

logo val

ALGEMENE BEPALINGEN: AANSLUITINGEN

AANSLUITEN (huishoudelijk regelement “1.3 Verenigingsleden”):

Indien volgende melding verschijnt “Lid met naam … en geboortedatum … bestaat reeds. Neem contact op met de VAL.” controleer dan eerst of het lid in overname staat (Vereniging, Leden, Overname Lid) (handleiding te raadplegen via de VAL-website). Contacteer Atletiek Vlaanderen indien dit niet het geval is.
Leden die opzeg van lidmaatschap gaven kunnen aangesloten worden vanaf 16 oktober. Deze atleten dienen gedurende de maand oktober uit te komen voor de oude club, uitgezonderd de CC Relays van 27/10.

AANVRAGEN VERGUNNING:

  • Kangoeroes: Voor kinderen geboren in 2014 (jongste Kangoeroes) kan een Kangoeroe-vergunning worden aangevraagd vanaf 1 november 2019.
  • Alle categorieën:
    - Startnummers: In de maand oktober vermeld het hoofdscherm van Alabus nog de categorie van het sportjaar 2019. De correcte categorie voor het sportjaar 2020 staat vermeld in het menu “startnummers”. Vanaf 1 november zullen de categorieën op het hoofdscherm automatisch aangepast worden en correct verschijnen.
    - Recreanten: Gelieve erop toe te zien dat zij als ‘ACTIEF’ aangeduid staan in Alabus.

Een startnummer aanvragen voor seizoen 2018-2019 blijft mogelijk tot het einde van het seizoen (31/10), men dient hiervoor een aanvraag te doen via mail.

!!!! Verdeling van de nieuwe vergunningen: de verenigingen zullen via een officieel bericht geïnformeerd worden wanneer de eerste vergunningen klaar zijn. Verenigingen die in de mogelijkheid zijn om ze te komen afhalen dienen vooraf tijdig Atletiek Vlaanderen te verwittigen (bij An Van Honsté).