05/03

Officiële berichten - 5/3/2021

logo val

GEBRUIK LOGO’S PARTNERS VLAAMSE ATLETIEKLIGA

Op 4 februari werd Allianz voorgesteld als de nieuwe hoofdsponsor van zowel de Vlaamse en Waalse federatie, de Koninklijke Belgische Atletiekbond en de Memorial Van Damme. Naast Allianz blijven ook Vermarc, Lotto, Allianz Memorial Van Damme en Sport Vlaanderen belangrijke partners voor de Vlaamse Atletiekliga. De nieuwe samenwerking met Allianz betekent ook het einde van de samenwerking met enkele andere partners.

Indien jouw club op de website of in andere communicatie nog gebruikt maakt van oude logo’s of campagnebeelden mogen die worden verwijderd. Onder meer de campagne ‘Iedereen atleet’ wordt stopgezet. Als club hoef je ook geen logo’s van de partners van de Vlaamse Atletiekliga te vermelden op de website of in andere communicatie vanuit de club. De lastenboeken bij organisaties van kampioenschappen moeten uiteraard wel nog gevolgd worden.

WEBINARS: TOELICHTING NIEUWE COMPETITIE KANGOEROES-BENJAMINS

In de komende weken organiseert de Vlaamse Atletiekliga enkele webinars om extra toelichting te geven over de nieuwe competitie voor kangoeroes en benjamins.

1. Toelichting wedstrijdconcept voor trainers
Wanneer: maandag 15 maart om 20u00 (tot ongeveer 21u30).
Doelgroep: trainers van kangoeroes en benjamins, andere geïnteresseerden.

Inhoud: we overlopen aan de hand van de wedstrijdgids het nieuwe concept. We bespreken ook enkele praktische zaken zoals inschrijven voor een wedstrijd, wat is het paspoort, hoe kan je wedstrijdresultaten raadplegen,… Het is de bedoeling dat trainers deze informatie nadien doorgeven aan de eigen atleetjes en hun ouders.

Inschrijven: via deze link, graag ten laatste vrijdag 12 maart.

2. Toelichting wedstrijdconcept voor juryleden/medewerkers
Wanneer: woensdag 24 maart om 20u00 (tot ongeveer 21u30).
Doelgroep: juryleden, medewerkers, trainers en andere geïnteresseerden.

Inhoud: we overlopen beknopt het nieuwe concept van de wedstrijden voor kangoeroes en benjamins en gaan dieper in op de taken van juryleden, medewerkers en trainers die deze wedstrijden gaan begeleiden.

Inschrijven: via deze link, graag ten laatste maandag 22 maart.

3. Toelichting voor organisatoren
Wanneer: clubs krijgen een persoonlijke uitnodiging om een overlegmoment bij te wonen (dit zal in kleine groepjes georganiseerd worden).
Doelgroep: team dat wedstrijd organiseert en coördineert.

Inhoud: we doorlopen het draaiboek, leggen de taken uit van de wedstrijdcoördinator en bespreken (naar wens) het wedstrijduurrooster.

Inschrijven: uitnodigingen volgen via de clubmail (het @atletiek.be mailadres van de club).