04/09

Officiële berichten - 4/9/2020

logo val

ZOMERKALENDER 2020

De zomerkalender 2020 is aangepast. Je kan de kalender terugvinden op onze website.

BK ESTAFETTEN CAD/SCH en AC – 19 SEPTEMBER – MOESKROEN (JSMC)

Je kan het reglement en tijdschema terugvinden op onze website. De clubs hebben afgelopen week het formulier ‘Samenstelling ploegen’ ontvangen waar ze de namen van atleten + coach moeten doorgeven. Naast de verplichte voorinschrijving via Alabus, tot maandag 14 september (10u00), is het verplicht om tegen dezelfde deadline ons dit formulier ingevuld te bezorgen via info@atletiek.be.

BK ESTAFETTEN MASTERS – 12 SEPTEMBER – SINT-NIKLAAS (ACW)

Je kan het tijdschema terugvinden op onze website. De clubs hebben afgelopen week het formulier ‘Samenstelling ploegen’ ontvangen waar ze de namen van atleten + coach moeten doorgeven. Naast de verplichte voorinschrijving via Alabus, tot maandag 7 september (10u00), is het verplicht om tegen dezelfde deadline ons dit formulier ingevuld te bezorgen via info@atletiek.be.

HERINNERING: KVV CAD/SCH – 12 EN 13 SEPTEMBER – HEUSDEN (AVT)

Het KvV Sch zal doorgaan op zaterdag 12 september en het KvV Cad op zondag 13 september. Beide kampioenschappen vinden plaats in Heusden (AVT). Deadline inschrijvingen is maandag 7/9 (10u00) via Alabus.

We kunnen één trainer OF supporter per atleet toelaten. Clubs moeten bij de inschrijving van de atleet in Alabus in het veld ‘Opmerkingen’ de naam van de trainer OF supporter van de atleet invullen.

OPLEIDINGEN NAJAAR

Trainers kunnen zich inschrijven voor de Trainer B opleidingen en Initiator opleidingen van dit najaar. De opleidingen starten in oktober. Uiterste inschrijfdatum is 5 dagen voor de startdatum. Voor meer informatie kan je terecht op onze website.