29/04

Officiële berichten - 29/04/2021

logo val

STARTNUMMER VOOR KANGOEROES 

Sinds 26/4 hebben ook de Kangoeroes een startnummer gekregen. Zo kunnen ze makkelijk – met dat startnummer – inschrijven bij Atletiek.nu voor de nieuwe competitievorm die dit zomerseizoen van start gaat. Het nummer zal niet fysiek toegestuurd worden maar is enkel online te vinden in Alabus. Bij nieuwe aansluitingen van Kangoeroes dient er vanaf nu steeds een startnummer aangevraagd te worden. Dit seizoen heeft dit geen invloed op de aangerekende kosten vanuit de federatie. Voor de Benjamins bestaat de keuze tussen recreant of startnummer nog wel. Indien Benjamins willen deelnemen aan de competitievorm dienen ze echter wel een startnummer aan te vragen. Naar het volgend seizoen werken we een oplossing uit waarbij er uniformiteit is tussen lidmaatschap en wedstrijdnummer voor Kangoeroes en Benjamins.

 

Gezocht: tweedehands loopkledij

In het kader van “Run Free”, een project met steun van de Europese Commissie, richt Atletiek Vlaanderen zich naar de ontwikkeling van loopgroepen die inspelen op sociale inclusie.

Om mensen in armoede de kans te geven om deel te nemen aan loopactiviteiten zijn we op zoek naar loopkledij en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Atletiek Vlaanderen ontwikkelde A2-pancardes die je in de club kan plaatsen bij een doos, een wasmand, … Is de doos vol? Dan geef je een seintje aan Wim Poelmans, die de dichtstbijzijnde doelgroep contacteert die het materiaal kan gebruiken. We werken hiervoor samen met opvangcentra en lokale actoren die de doelgroep bereiken.

Wil je je maatschappelijk engagement in de club tonen en meewerken aan dit project?

Laat het weten aan Wim Poelmans via wim@atletiek.be en we zorgen voor de levering!
Meer info