28/08

Officiële berichten - 28/8/2020

logo val

KVV CAD/SCH – 12 EN 13 SEPTEMBER – HEUSDEN (AVT)

Het KvV Sch zal doorgaan op zaterdag 12 september en het KvV Cad op zondag 13 september. Beide kampioenschappen vinden plaats in Heusden (AVT). Deadline inschrijvingen is maandag 7/9 (10u00) via Alabus.
We kunnen één trainer OF supporter per atleet toelaten. Clubs moeten bij de inschrijving van de atleet in Alabus in het veld ‘Opmerkingen’ de naam van de trainer OF supporter van de atleet invullen.
Atleten arriveren zo laat mogelijk (ten vroegste 75 minuten voor de start van hun wedstrijd) en keren na hun wedstrijd onmiddellijk terug naar huis. Je kan de tijdschema’s terugvinden op onze website.

BK/KVV MARATHON A.C. EN MASTERS – 18 OKTOBER AFGELAST!

Het BK/KvV Marathon A.C. en Masters van 18 oktober te Brugge is afgelast. De actualiteit omtrent COVID-19 dwingt de organisatie van de Athora Great Bruges Marathon ertoe om deze editie af te gelasten.

ORGANISATIE BK ESTAFETTEN MASTERS

Het BK estafetten Masters zal doorgaan op zaterdag 12 september in Sint-Niklaas (ACW).

HERINNERING: EENZIJDIG AFSCHRIJVEN VAN LEDEN

Begin juli kreeg iedere club een Excellijst toegestuurd met namen van leden die in aanmerking komen voor een eenzijdige afschrijving (leden die geen vergunning ontvingen in het huidige en het vorige sportjaar).

De club kan hieruit zelf een selectie maken. De definitieve afschrijvingslijst dient via het Excelbestand opnieuw aan Atletiek Vlaanderen bezorgd te worden, uiterlijk 31 augustus 2020 (via An). Lijsten die ná deze datum worden ingediend komen niet meer in aanmerking voor het huidige sportjaar.

Van zodra de afschrijving gebeurd is kan de atleet onmiddellijk aansluiten bij een andere club.

VERVANGING SECRETARIS

Vanaf heden zal de functie van secretaris van SACN waargenomen worden door Caroline Willekens. Je kan haar bereiken via sacn@atletiek.be.

WIJZIGING MAILADRES VOORZITTER ATLETIEK VLAANDEREN

Vanaf heden kan je onze voorzitter, dhr. Gery Follens, bereiken via voorzitter@atletiek.be.