27/09

Officiële berichten - 27/9/2019

logo val

BOEST JE SPORTCLUB!

Ondersteuning voor behoud van de Nederlandse taal in de sportclub
Boest! is een initiatief van vzw De Rand (Brussel) en helpt trainers, bestuurders en vrijwilligers van sportclubs om hun Nederlandstalige werking in een meertalige context te kunnen behouden. De tool bestaat onder andere uit 5 korte filmpjes met beeldmateriaal gemaakt bij sportclubs in de Vlaamse Rand.
Het initiatief en het eerste filmpje Tijdens de training werd afgelopen week voorgesteld. Op de website www.boestjesportclub.be kan je terecht voor verdere informatie.
Contactpersoon vzw De Rand: Cindy Van Dijck – 02 568 01 78 – cindy.vandijck@derand.be


BK MARATHON – ZO 13 OKTOBER (EINDHOVEN)

De inschrijvingen voor het BK Marathon via de website van de organisator zijn reeds geruime tijd afgesloten. De deelnemerslijst staat sindsdien op onze website
Toch komen er nog steeds vragen om deelnemers toe te voegen. Wij proberen dit alsnog op te lossen (gezien de lange periode tussen inschrijven en de wedstrijd zelf).

Echter: MAANDAG 30 SEPTEMBER is de absolute deadline. Na deze datum worden géén deelnemers meer toegevoegd.
Gelieve dus de deelnemerslijst goed na te kijken!!


FEDERALE KALENDER ZOMER 2020

Vanaf heden staat de Federale kalender Zomer 2020 online.


UBO-REGISTER

Niet enkel vennootschappen, maar ook vzw's en stichtingen moeten via elektronische wijze, namelijk via MyMinFin.be, informatie over de "uiteindelijke begunstigden" naar het UBO-register sturen. Deze aangifte moet jaarlijks gebeuren.

Meer info over de UBO-aangifte voor vzw’s kan je terugvinden via deze link. De deadline voor indiening van de gegevens in het UBO-register is 30 september 2019.


BIJSCHOLING TRAINERS

De volgende bijscholing ‘Module kracht – Gewichtheffen’ gaat door op 12 en 19 oktober 2019 in Oordegem. Informatie en inschrijven via deze link.


VERSLAGEN

Je kan het verslag van de vergadering van de Beleidscommissie Jeugd van 16 september terugvinden op onze website.


JEUGDSPORTFEEST G-SPORT

Parantee-Psylos organiseert op zondag 20 oktober van 10u tot 16u in Brasschaat een Jeugdsportfeest, gericht naar sporters met een fysieke of verstandelijke beperking of met autisme. Maar ook sporters zonder handicap kunnen er kennis maken met de verschillende G-disciplines.
Daarnaast is er ook een programma voor ouders én trainers.
Raadpleeg hier het volledige programma met inschrijvingslink.


VERVANGING SECRETARIS

Vanaf heden zal de functie van secretaris van VS waargenomen worden door Kor Van Hoof. Je kan hem bereiken via vs@atletiek.be.