22/06

Officiële berichten - 22/6/2018

logo val

ZOMERKALENDER 2018

Aanpassingen:
OUTDOOR

  • 18411 (14/7/2018 – ACA): startuur wordt 15u00
  • 18442 (8/8/2018 – ACW): toevoegen: pols Sch-M en pols J/S-M

YOUTH MEMORIAL VAN DAMME 31 AUGUSTUS 2018

Op vrijdag 31 augustus wordt in het voorprogramma van de AG Memorial Van Damme opnieuw de “Youth Memorial Van Damme” georganiseerd. Je vindt de details en selectiemodaliteiten hier terug.

UITNODIGINGSBRIEF ATLETIEKCLUBS NACHT VAN DE ATLETIEK

Vlaams minister van Sport Philippe Muyters heeft het genoegen enkele van de jeugdleden uit te nodigen voor de Nacht van de Atletiek op zaterdag 21 juli. Dankzij Sport Vlaanderen kunnen dit jaar 20 jeugdleden (t.e.m. junior) en 4 volwassen begeleiders per club gratis de Nacht van de Atletiek bijwonen.
Meer info (+ antwoordformulier) kan je hier terugvinden.

FINANCIERING VAN PROJECTEN GERICHT NAAR INTEGRATIE VAN KANSENGROEPEN: DEADLINE 1/8/2018

Het departement voor cultuur, jeugd en media biedt opnieuw een kans om financiële ondersteuning te krijgen voor participatieprojecten die gericht zijn naar de integratie van kansengroepen via de sport. Projecten die starten vanaf 1/1/2019 moeten uiterlijk 1/8/2018 ingediend worden. De financiering kan voor 3 jaar goedgekeurd worden.

Alle info betreffende de aanvraagprocedure en de modaliteiten kan je hier terugvinden. 

STICHTING VLAAMSE SCHOOLSPORT (SVS) HEET VOORTAAN MOEV

Met een nieuwe, dynamische uitstraling verlegt MOEV de focus van het organiseren van schoolsportactiviteiten naar het breed ondersteunen bij de uitbouw van een bewegings- en sportbeleid in de scholen.

Centraal staan aantrekkelijke educatieve materialen, frisse projecten en relevante info op maat gecombineerd met een mooi gamma leuke bewegingsmogelijkheden.
Meer info op deze website.

HERINNERING: AANVRAGEN WINTERORGANISATIES 2018-2019

Vanaf heden kunnen de clubs de datum van hun winterwedstrijden aanvragen via Alabus. Zoals reeds vermeld in de deadlinekalender is de uiterste datum zondag 24 juni 2018. Gelieve hier rekening mee te houden aub.

Het aanvragen van wegwedstrijden kan via het formulier dat je kan downloaden onder “bijlages publiek”. Hiervoor geldt dezelfde deadline: zondag 24 juni (te versturen naar Josefien).

HERINNERING: WELKE CLUBMASCOTTE MAAKT DIT JAAR ZIJN INTREDEN IN HET KONING BOUDEWIJNSTADION?

Ter gelegenheid van het Belgisch Kampioenschap AC wordt op zondag 8 juli voor de 2e keer een 100m voor clubmascottes georganiseerd.
Heeft jouw club een mascotte? Ga dan de uitdaging aan en schrijf je in voor deze race!

Hoe inschrijven?
De mascotte stelt zich voor in een originele video van maximum 20 seconden. Stuur de video door via WeTransfer voor 1 juli naar Nick met vermelding van de clubnaam en de naam van de mascotte.

De mascottes met de leukste video’s worden geselecteerd. De video zal ook getoond worden vlak voor de start van de race.