02/04

Officiële berichten - 2/4/2021

logo val

FEDERALE ZOMERKALENDER 2021

Toevoeging:

  • Za 1 mei 2021: BK 10.000m + BK 3.000st vrouwen te Brugge (OB), uiteraard onder voorbehoud van de op die moment geldende coronamaatregelen.

RECREATIESPORTFONDS 2021

Atletiek Vlaanderen verdeelt in 2021 20.000 euro onder verenigingen die inzetten op een running-aanbod. Het bedrag is merkelijk lager dan de voorgaande jaren omdat de financiering vanuit Sport Vlaanderen voor dit project is beëindigd maar op deze manier wil de federatie toch haar waardering uitdrukken voor het ontplooien van recreatieve activiteiten.

De administratieve last werd voor de verenigingen tot een minimum beperkt: enkel het doorsturen van de lijst van de actieve recreatieve loopbegeleiders volstaat om deel te nemen aan het fonds, alle andere elementen zijn bekend bij de federatie.

Het reglement van het Recreatiesportfonds 2021 én de te bezorgen lijst van recreatieve loopbegeleiders kan je terugvinden op onze website onder de rubriek “voor de clubs > fondsen”.

JEUGDSPORTFONDS2021

Het reglement van het Jeugdsportfonds 2021 (onder voorbehoud van wijzigingen) kan je terugvinden op onze website.

START2RUN-ACTIVITEITEN

Zoals eerder gemeld zijn alle georganiseerde sportactiviteiten voor volwassenen verboden tot minstens 25/4. Pas na die datum kunnen Start2Run-activiteiten gestart worden, verenigingen die nu een vorm van activiteit willen uitrollen dienen zich te houden aan de overheidsmaatregel:
“Outdoor sportactiviteiten, trainen of outdoor sportlessen volgen met maximum 4 personen (sportbegeleider inbegrepen) is toegestaan, op voorwaarde dat de afstandsregels (1,5m) steeds worden gerespecteerd.”
Indien hiervan afgeweken wordt zijn deelnemers niet verzekerd.