02/03

Officiële berichten - 2/3/2022

logo val

ALGEMENE VERGADERING – ZATERDAG 19 MAART 2022

De verenigingen ontvingen op 22 februari via email de agenda van de Algemene Vergadering 2022. Opgelet: nieuw registratiesysteem! U dient zich vooraf, uiterlijk 6 maart 2022, online te registreren via deze link.

Wij verwijzen graag naar de mail van 22 februari om na te kijken met hoeveel personen uw vereniging aanwezig mag zijn op de Algemene Vergadering. Er worden géén stem- en volmachtkaarten meer verstuurd per post, de stemkaarten worden ter plaatse uitgedeeld bij de aanmelding.

De AV zal doorgaan in TIO3 – Event & Business Center te Ronse, Oscar Delghuststraat 60, 9600 Ronse.

REKRUTERING ET-OPERATOREN

De raad van bestuur van Atletiek Vlaanderen stelt vast dat er een tekort is aan operatoren voor de elektronische tijdsopname. De raad van bestuur moedigt daarom de clubs aan om naar geïnteresseerde mensen te zoeken in hun eigen rangen of in een samenwerkingsverband met naburige clubs. De federatie zal zorgen voor een opleiding voor de geïnteresseerden. De ambitie is daarbij om in staat te zijn om op een doorsnee open meeting de elektronische tijdopname te kunnen verzorgen.

De federatie legt voor de gespecialiseerde functie een dubbele juryvergoeding vast (40€/4 uur wedstrijd + 10€ per bijkomend uur) + voor het opzetten, opruimen en beheer van materiaal een forfaitaire vergoeding van 50€. Ingang vanaf 1 april 2022. Wedstrijden met een complexere opstelling/organisaties (ACM, FC, kampioenschappen,…) vallen niet onder deze regel.