19/12

Officiële berichten - 19/12/2016

logo val

NIEUWE LINK ALABUS

Vanaf vandaag is dit de nieuwe (en de enige!) link naar Alabus: 

OPLEIDINGEN TRAINERS

In bijlage een overzicht van het aankomende opleidingsaanbod. Daarbij twee vragen:

  • Kan je deze bijlage bezorgen aan alle potentiële kandidaten voor één van deze opleidingen binnen je club?
  • Sofie (Geerts) probeert zo veel mogelijk informatie op maat te bezorgen. In dat kader is het handig om te weten welke richting de trainers in je club verder uit willen en op welke termijn. Dan kan Sofie hen daar ten gepaste tijden over informeren (en ze verder met rust laten, wanneer de informatie irrelevant is). Kan je ook die boodschap doorgeven aan al je trainers binnen je club? Ze mogen hun feedback rechtstreeks naar Sofie doormailen (sofie@atletiek.be).

 

WIL JE JURYLID WORDEN?

Meer info.

EXAMEN JURYLEDEN NIVEAU II EN III

Meer info.

FEDERAAL MUTUALITEITSATTEST

Veel clubs worstelen met de verschillende mutualiteitsattesten van hun leden.

De Vlaamse Atletiekliga maakte een éénvormig mutualiteitsattest waarmee je als lid bij elke mutualiteit terecht kan voor het bekomen van de tussenkomst in het lidgeld van de club.

Als club kan je de klantenservice voor je leden optimaliseren door bij elke betaling van het lidgeld automatisch een attest op te maken.

Het attest vind je hier en kan je zowel in pdf- vorm als in bruikbare wordversie. Op de website kan je deze ook downloaden. Het logo van de Vlaamse Atletiekliga kan je vervangen door het clublogo.

Elke mutualiteit in elke provincie aanvaardt in principe dit attest. Indien je zou ondervinden dat een onderafdeling dit niet aanvaardt, dan vernemen we dit graag.