15/12

Officiële berichten - 15/12/2017

logo val

WINTERKALENDER

Aanpassing:
VELDLOPEN

  • 18091 (07/01/2018 – HULS): aangepast uurschema, zie hier.

SAMENSTELLING INTERCLUB 2018

Bijkomende ploeg:
BvVl Masters (M+V) – zondag 10 juni: Afd. 3: WIBO

GEZAMENLIJKE CLUBBESTELLING JAARBOEK & ZOMERKALENDER

Net zoals tijdens de vorige jaren, kunnen de verenigingen van de Vlaamse Atletiekliga een gezamenlijke bestelling plaatsen voor het Jaarboek 2017 en/of de zomerkalender 2018. De betrokken atletiekclubs ontvingen daarover een mail op dinsdag 12 december met de nodige bijlagen.

Alleen via deze gezamenlijke bestelling worden Jaarboek (22 euro), zomerkalender (12 euro) of een combinatie van beiden (32 euro) aangeboden aan een verlaagd tarief. De actie loopt tot 31 januari 2018.

Al deze boeken worden in Gent aan de rechthebbenden uitgedeeld of aan een clubverantwoordelijke meegegeven. Geen enkel Jaarboek op het bestelformulier van de club, zal worden opgestuurd. Niet afgehaalde exemplaren van het Jaarboek, zullen op de Algemene Vergadering van 17 maart in Leuven met een clubverantwoordelijke worden meegegeven.

De eerste Jaarboeken 2017 zullen verkocht en uitgedeeld worden in de Gentse Topsporthal op zaterdag 17 februari 2018, ter gelegenheid van de Belgische indoorkampioenschappen alle categorieën.

De details van de verdeling zullen verschijnen op de website van de Vlaamse Atletiekliga.
Elke vereniging krijgt één Jaarboek en twee zomerkalenders gratis aangeboden. Die mogen niet op het bestelformulier worden ingevuld. Per schijf van 10 bestelde Jaarboeken, krijgt de club bovendien nog een extra zomerkalender gratis.

Voor bijkomende info kan u terecht bij Michel voor het Jaarboek of Josefien voor de zomerkalender.

ANTIDOPINGGIDS VOOR OUDERS

NADO Vlaanderen maakte een antidopinggids voor ouders van sporters.

Met deze gids kan elke vereniging ouders informeren over de wijze waarop ze hun kinderen het best kunnen steunen in hun sportieve en atletische ontwikkeling en hoe ze daarbij doping kunnen vermijden.

Als vereniging kan je deze link naar de Antidopinggids voor ouders op je website plaatsen.