14/12

Officiële berichten - 14/12/2018

logo val

ZOMERKALENDER 2019

Vanaf heden kunnen de clubs in Alabus de ontbrekende gegevens aanvullen van de goedgekeurde zomermeetings. Dit kan tot en met zondag 13 januari 2019.

JURY

Naar aanleiding van de stijgende brandstofprijzen werd er beslist om vanaf 1 januari 2019 de verplaatsingsvergoeding voor de juryleden op te trekken naar 0,30 € / km.

GEZAMENLIJKE CLUBBESTELLING JAARBOEK & ZOMERKALENDER

Net zoals tijdens de vorige jaren, kunnen de verenigingen van Atletiek Vlaanderen een gezamenlijke bestelling plaatsen voor het Jaarboek 2018 en/of de zomerkalender 2019. De atletiekclubs ontvingen daarover een mail op donderdag 6 december met de nodige bijlagen.

Alleen via deze gezamenlijke bestelling worden Jaarboek (23 euro), zomerkalender (12 euro) of een combinatie van beiden (33 euro) aangeboden aan een verlaagd tarief. De actie loopt tot 31 januari 2019.

Al deze boeken worden tijdens nationale kampioenschappen in de Gentse Topsporthal aan de rechthebbenden uitgedeeld of aan een clubverantwoordelijke meegegeven. Geen enkel Jaarboek op het bestelformulier van de club, zal worden opgestuurd. Niet afgehaalde exemplaren van het Jaarboek, zullen op de Algemene Vergadering van 23 maart in Diepenbeek met een clubverantwoordelijke worden meegegeven.

De eerste Jaarboeken 2018 zullen verkocht en uitgedeeld worden in de Gentse Topsporthal op zondag 17 februari 2019, ter gelegenheid van de Belgische indoorkampioenschappen alle categorieën. De details van de verdeling zullen verschijnen op de website van Atletiek Vlaanderen.
Elke vereniging krijgt één Jaarboek en twee zomerkalenders gratis aangeboden. Die mogen niet op het bestelformulier worden ingevuld. Per schijf van 10 bestelde Jaarboeken, krijgt de club bovendien nog een extra Jaarboek gratis.
Voor bijkomende info kan u terecht bij Michel voor het Jaarboek of Josefien voor de zomerkalender.

VERSLAGEN

Je kan het verslag van de vergadering van de beleidscommissie competitie van 22/11 terugvinden op onze website.