11/06

Officiële berichten - 11/6/2024

logo val

BK 4X400 TGV. MEMORIAL VAN DAMME – 14 SEPTEMBER 2024

Deze zomer belooft een fantastische periode voor de atletieksport te worden.  Eerst het EK in Rome, vervolgens de Olympische Spelen in Parijs en dan sluiten we in Brussel het seizoen in stijl af met de Allianz Memorial Van Damme. Zoals iedereen inmiddels al wel weet, wordt de Memorial dit jaar ook de finale van de Wanda Diamond League en zal hij over twee avonden worden gespreid, met name op vrijdag 13 en op zaterdag14 september.

Om dit evenement extra speciaal te maken, hebben we besloten de Belgische aflossingen, waarmee ons land de afgelopen 16 jaar zo vaak heeft geschitterd, een prominente plaats te geven tijdens de Memorial. Daarom organiseren we op zaterdagmiddag 14 september (vanaf 16:00 uur, definitief tijdstip nader te bepalen) het Belgisch Kampioenschap 4x400m als onderdeel van het voorprogramma van de Memorial. De overige aflossingsdisciplines zullen op zondag 15 september doorgaan in Oordegem.

Inschrijven voor het Belgisch Kampioenschap 4x400m is mogelijk tot 11 augustus (23u59) via atletiek.nu. Alle deelnemers aan de 4x400m, een reserve-loper en hun begeleider krijgen een gratis ticket voor de Memorial op zaterdag 14 september aangeboden. Indien er extra tickets besteld moeten worden, om samen te kunnen supporteren en bij de clubgenoten te zitten, dan kan dit enkel tot 31 juli via mail naar info@memorialvandamme.be. (vergeet hierbij niet de naam van je club te vermelden!)  Na deze datum kunnen plaatsen samen niet meer verzekerd worden!

We hopen dat u erbij kunt zijn op deze feestelijke en uitzonderlijk editie van de Allianz Memorial Van Damme en het BK aflossingen. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel atleten als toeschouwers.

Met sportieve groet,

Kim Gevaert

 

Selectie Youth Memorial van damme

Meer info op deze pagina