Webshop

ZOMERKALENDER 2021

Afgelasting PK steeple 19 juni in Lier (LIER): meetingnummer 21392. Voor alle duidelijkheid: de open meeting gaat wel gewoon door.

HEB JE ALS TRAINER AL EENS NAGEDACHT OM DE FUNCTIE VAN JEUGDCOÖRDINATOR TE VERVULLEN?

Ben jij een (jeugd)trainer in je club die interesse heeft in de jeugdwerking, het ondersteunen van andere trainers, … en ben je communicatief sterk naar ouders, trainers, atleten en clubbestuurders toe? Dan ben je misschien wel de geschikte persoon om op korte of lange termijn jeugdcoördinator te worden in je club! 

Vanuit de federatie willen we graag inzicht krijgen op hoe we potentiële jeugdcoördinatoren in de toekomst kunnen ondersteunen of waar potentiële jeugdcoördinatoren eventueel nood aan hebben. Om een zo goed mogelijk beeld hierover te vormen hebben we natuurlijk de mening nodig van deze potentiële jeugdcoördinatoren! Voel je je aangesproken tot deze functie? Vul dan zeker onze korte vragenlijst hier even in.
Voor verdere vragen, contacteer Sietske Lenchant.

HERBEKIJK DE WEBINAR VOOR CLUBS ROND HERSTART COMPETITIE EN STRATEGISCHE OEFENING

Gery Follens, voorzitter van de raad van bestuur van de Vlaamse Atletiekliga, gaf op 10 juni een uiteenzetting over de huidige coronasituatie. We kunnen immers onze competitie terug opstarten vanaf 9 juni. Daarnaast loopt er al sinds begin dit jaar een strategische oefening waar een aantal werkgroepen voorbereidend werk hebben uitgevoerd dat resulteert in een brede bevraging van onze clubs.
Je kan de webinar hier herbekijken.

NIEUWE COVID-19-GEZONDHEIDSENQUÊTE - SCIENSANO ROEPT JULLIE HULP IN

Sciensano lanceert de 7de COVID-19-gezondheidsenquête! Deze bevraagt verschillende aspecten van ons fysiek, mentaal en sociaal welzijn.

Wat houdt de 7de COVID-19-gezondheidsenquête in?
Door deze enquête kunnen we de invloed van de coronacrisis op de mentale, sociale en fysieke gezondheid onderzoeken. Volgende onderwerpen komen, onder andere, aan bod: de levenskwaliteit, de aanwezigheid van slaap- en angststoornissen en de mate van sociale ondersteuning. Via deze enquête willen we ook meer leren over de vaccinatiestatus van de burgers en de mogelijke bijwerkingen die ze ervaren hebben.

De vragenlijst is gericht op personen van 18 jaar en ouder die in België wonen en dient ingevuld te worden vóór 21 juni.
De online vragenlijst kan je hier terugvinden. 

Auteur: Nick Janssens
Publicatiedatum: 11/06/2021
Locatie: Brussel