10/02

Officiële berichten - 10/02/2017

logo val

KANDIDATEN BELEIDSCOMMISSIES - RECHTZETTING

Jeugd:

 * De kandidatuur van Peter Wijns werd vergeten in dit overzicht. Deze werd dus ook nog tijdig ingediend.

KANDIDATEN RVB – BESTUURDER CATEGORIE 2

Erik Chevrolet – AVMO
Gery Follens – LYRA
Hugo De Hoon – KAPE
Joris Geussens – ESAK
Jos Jacobs – EA
Ludo Van de Sande – OB

TIME OUT TEGEN PESTEN (TOP) IN DE ATLETIEK

Week Tegen Pesten 17 – 24 februari 2017

Jaarlijks wordt in de week voorafgaand aan de krokusvakantie de Vlaamse Week tegen Pesten gehouden. Van 17 tot 24 februari vindt editie 2017 plaats. Tijdens deze editie zegt heel de sportsector Time Out tegen Pesten!

Ontdek wat jij allemaal kan doen:

  • Geef tijdens de Week extra zichtbaarheid aan het thema met het TOP-promotiemateriaal dat je kan terug vinden via https://topindesport.be/promo/.
  • Maak een originele Time Out-foto (handen in T-vorm voor het lichaam) van jezelf, met jouw team en iedereen in de sportorganisatie. Post hem op de facebookpagina Time Out tegen Pesten Atletiek met de hashtag #TOPindesport en maak kans op twee gratis tickets voor de Memorial Van Damme '17!
  • Organiseer een thematraining voor jouw sporters. Zo maak je hen tijdens de Vlaamse Week tegen Pesten op een sportieve manier bewust van het thema.
  • Werk tijdens de Week aan een positief groepsklimaat en een gevoel van verbondenheid. Ontdek de TOP-groepsverdelers en TOP-samenwerkingsspelen.

Info

Toon dat ook jouw vereniging pestgedrag wil vermijden. Deel de facebookpagina “Time Out tegen Pesten Atletiek”, plaats een tekst op je website met het logo of de banner in bijlage waarin je duidelijk maakt dat de club pestgedrag niet tolereert, gebruik de #TOPindesport bij elke communicatie zodat ook jouw vereniging wordt opgenomen bij de deelnemende verenigingen, vraag aan de jeugdtrainers om tijdens deze week extra aandacht te besteden aan correct gedrag tijdens de trainingen…

BREVETTEN JEUGDSPORTFONDS 2016

Op de brevetten van het Jeugdsportfonds 2016, die ter gelegenheid van het Kampioenschap van Vlaanderen voor de jeugd werden uitgereikt,  werd verkeerdelijk het jaar 2017 geplaatst. Er werden nieuwe brevetten aangemaakt die ter gelegenheid van de Algemene Vergadering van de Vlaamse Atletiekliga, op zaterdag 18 maart, zullen verdeeld worden.