01/07

Officiële berichten - 1/7/2022

logo val

FEDERALE WINTERKALENDER 2022-2023

De federale winterkalender 2022-2023 is aangepast, je kan de laatste versie terugvinden op onze website. Zo is het BK meerkampen indoor (+ VAL en LBFA) verplaatst naar 11 en 12 februari 2023.

ZOMERKALENDER 2022

Annulatie:

  • Meeting 22315 (9/7) – RCG: meeting is afgelast.

DEELNAME VRAGENLIJST NAV INFOSESSIES EETSTOORNISSEN

De recente getuigenissen van atleten met een eetstoornis hebben andermaal getoond dat dit probleem over de volledige breedte van de atletiekgemeenschap aanwezig is, los van de discipline, het niveau, leeftijd of geslacht. Bijna elke atleet kent ondertussen iemand in zijn of haar omgeving met een eetstoornis, en we zijn dan ook bewust welke verwoestende impact dit heeft op deze persoon en zijn of haar omgeving. In de afgelopen maanden hebben we reeds twee infosessies rond deze problematiek gegeven. Je kan hierover alle info terugvinden op onze website.

SPIDI: een studie rond sportidentiteit, lichaamsbeeld, eet- en beweeggedrag
Binnen het actieplan ondersteunt Atletiek Vlaanderen een wetenschappelijk onderzoek van doctoraatsstudie Hanna Aerts, zij wil de atletische identiteit onderzoeken in relatie tot een positief lichaamsbeeld, eet- en beweeggedrag. Hiervoor vragen we om deze vragenlijst in te vullen.

VERSLAGEN

Je kan het verslag van volgende vergadering terugvinden op onze website: