21/04

Noor Vidts moet het heel even rustiger aan doen

belgaimage-123425299-full

Noor Vidts.

Noor Vidts heeft er een aangename drie weken in het Turkse Belek opzitten. Tijdens de laatste week kreeg ze wel met een verrekking in de quadriceps af te rekenen.

"De accommodatie in Turkije was echt top, alles was dan ook aanwezig om een goede stage af te werken", vertelt een enthousiaste Noor Vidts/VAC. Ze is niet de eerste die zich bijzonder tevreden toont over de faciliteiten in Belek. "De eerste twee weken heb ik zeer goed getraind. Ik heb een groot volume aan trainingen gedraaid op een goed niveau."

Tijdens een stage kan er gemakkelijker eens worden samengewerkt tussen atleten en trainers, en daar heeft Noor in Turkije optimaal van geprofiteerd. "Op die manier hebben we weer wat nieuwe dingen geleerd. Zo hebben we een aantal trainingen verspringen van Joffray Baune gekregen, de speerwerptrainingen onder het oog van Patrick Bosschaert afgewerkt en een sprinttraining met Lieve Van Mechelen meegevolgd. Daarnaast heb ik twee sprinttrainingen samen met Nafi Thiam gedaan, wat erg leuk en uitdagend was voor ons beiden."

In de laatste week ging het wat mis voor Noor, al valt de schade al bij al goed mee. "Ik heb jammer genoeg een kleine verrekking opgelopen aan de quadricep, waardoor ik het heel eventjes iets rustiger aan zal moeten doen. De dokter raadde aan om zo'n twee à drie weken het explosieve werk te vermijden."