24/02

Nomineer je favoriete sportvrijwilliger!

week-vd-vrijwilliger
Tijd om even stil te staan bij iedereen die het mee mogelijk maakt om te sporten in clubverband: de duizenden vrijwilligers. Hun passie maakt het verschil. Of ze nu thuis zitten of op de club. Ze blijven zich 100% geven voor de sport. Ook al is dat vandaag niet evident. Vrijwilligers verdienen meer dan ooit een moment in de spotlights en daarom kan je .

Vlaams minister van Sport Ben Weyts wil, samen met Sport Vlaanderen, VSF en ISB, al die vrijwilligers in de kijker zeten tijdens de Week van de Vrijwilliger van 27 februari tot en met 7 maart. En dat mag je vrij letterlijk nemen, want in Het Laatste Nieuws wordt een paginagrote eregalerij gepubliceerd en om die te vullen, hebben we jouw hulp nodig. 

Vanaf zaterdag 20 februari kan iedereen een vrijwilliger nomineren via: HLN.be/sportvrijwilliger. Want vrijwilligers zijn goud waard!

Deze campagne is een initiatief van Vlaams minister van Sport Ben Weyts samen met Sport Vlaanderen, de Vlaamse Sportfederatie vzw (VSF) en het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid (ISB).