11/05

Nieuwsjes A-elite vanaf nu op deze site

belgaimage-94305361-full
Voor grote en kleinere nieuwsjes over de A-atleten van de Vlaamse Atletiekliga, kan u voortaan op onze website – en op de Twitter account - terecht. Technisch Directeur Topsport Max De Vylder geeft enige toelichting.

De grotere kampioenschappen en wedstrijden in binnen- en buitenland werden hier al van dichtbij gevolgd, net zoals de vermelding van realisaties van internationale minima. Vanaf nu gaan we ook onze absolute toppers van dichterbij volgen op deze website. Voor het laatste nieuws over de 18 A-atleten, kan u met andere woorden hier terecht.

“We moeten onze topatleten en hun verhouding met het publiek ook wat meer uitdragen in onze communicatie naar buitenwereld toe,” zegt Max De Vylder. Max is verantwoordelijk voor de elitewerking bij de Vlaamse Atletiekliga. “Bij nieuwsberichten is tegenwoordig de snelheid waarmee ze gebracht worden, van cruciaal belang. Het lijkt me dan ook goed om nieuws in verband met onze A-elite snel te brengen. Als mensen dat oppikken op onze site, of eventueel via onze social media, gaan ze daar ook onder mekaar over beginnen communiceren.” Het gaat dan onder meer over reacties van onze toppers na wedstrijden of nieuws over trainingsstages en blessures.
“We moeten niet per se alles willen nadoen wat andere nieuwsmedia al brengen, maar het lijkt mij goed dat we wel ergens mee in die nieuwsstroom over de Vlaamse atletiektopsport terecht kunnen komen,” besluit De Vylder.