16/06

Koop jouw ticket voor drie dagen topatletiek

allianz-belgian-championships
Volgend weekend vinden de Allianz Belgian Championships plaats in Gentbrugge. Voor het eerst kan je drie dagen lang genieten van topatletiek. Kom je graag het hele weekend kijken naar onze Belgische toppers? Koop dan nu al jouw tickets. Alle info voor atleten over onder meer de opwarmingszones en de callroom vind je terug op dezelfde centrale website van de nationale kampioenschappen.

De Allianz Belgian Championships vinden dit jaar plaats in Gentbrugge, waar Racing Club Gent instaat voor de organisatie. Op vrijdagavond 24 juni klinkt het eerste startschot in het Wouter Weylandt Stadion en op zondagavond 26 juni worden de laatste titels uitgereikt. De ticketverkoop voor de Belgische titelstrijd ging al van start. Ben je er graag het hele weekend bij? Koop dan nu al een combiticket voor het volledige weekend aan een bijzonder voordelig tarief. Op de daarvoor voorziene website vind je ook meer informatie over de bereikbaarheid van het stadion, de parkeermogelijkheden en de toegang tot het stadion.

Neem je deel aan de Allianz Belgian Championships? Op dezelfde website vind je alle info over de aanmeldingen, de materiaal drop zone en het wegen van werptuigen. Maar ook over de verschillende opwarmingszones en de callroom. Daarnaast vind je er alle nodige info terug gericht aan atleten met een handicap. Opgelet, de inschrijvingen voor het BK verlopen via jouw club (Alabus) en sluiten af op maandag 20 juni om 10u00.

Alle info en tickets vind je op bkatletiek.gent