15/03

Jeugddag: onze vos is klaar voor de start

img-20170314-134214158-hdr
Onze reporter was net een artikel aan het schrijven in het beroemde Koning Boudewijnstadion, toen hij zag dat er een vos op de piste rondliep. Hij vroeg zich af wat die aan het doen was en besloot om hem even in de gaten te houden.

De vos liep over witte hindernissen, daarna gooide hij zo ver mogelijk met een speer in het gras, dan trok hij een sprintje op de rechte lijn en sprong hij over een lat die bijna even hoog was als hij! Gelukkig viel hij op een zachte mat.

Onze reporter wachtte tot de vos enkele rondjes had uitgelopen en vroeg: “Hoe heet jij?”. De vos stak eerst zorgvuldig zijn spike weg en zei:

“Dat mag ik nog niet zeggen, dat is geheim”

“En wat ben je hier aan het doen, Vos?”

“Ik ben aan het trainen voor de Jeugddag in Gent, en ik ben er hélemaal klaar voor!”

De vos vertelde verder over een superleuke dag waar een massa kinderen samen atletiek kwam doen en plezier maken. Hij vertelde ook over de prachtige spandoeken die hij er zal zien en verzekerde ons dat hij de club met het mooiste spandoek er zeker een bezoekje zou brengen. 

Onze reporter was onder de indruk en wenste hem veel succes toe. De vos vertelde ook dat hij net terug was van een prachtige reis rond de wereld. De vos wilde daar nog niet te veel over kwijt, hij wilde allerliefst zijn avonturen zaterdag zelf aan de kinderen vertellen…

Zijn jullie er ook klaar voor?

Bekijk hier alvast meer info over deze jeugddag.