25/04

Jeugddag: dat het plezant was!

spike-samen-met-philip-op-de-jeugddag-2

Hi SuperSpikers,

Ik deed vorige week een bosloopje in het warme weer toen ik plots moest terugdenken aan de Jeugddag, wat was dat leuk zeg! Al die lopende, springende, werpende en zingende atleten. Jullie hebben dat echt goed gedaan! De Magische Medaille heeft nog tot laat in de nacht gebrand, ik heb ze zelfs als nachtlamp boven mijn bed gehangen.

Ik wil jullie zo graag bedanken dat ik een super-prijs heb bedacht voor de winnaars van onze wedstrijdjes: MEZELF! De winnaars van de spandoekenwedstrijd en het zoekspel kom ik hoogstpersoonlijk een bezoekje brengen, en je mag zelfs je vrienden uitnodigen!

De uitslag van de spandoekenwedstrijd was weer ontzettend spannend. De winnaars van dit jaar zijn AS Rieme, nipt voor AC Lyra, RAM en VITA. Het jarige Rieme mag mij het komende seizoen zeker verwachten. Zijn jullie er dan ook? Ik ga ook nog op enkele andere plekken langs. Tijdens de Jeugddag heb ik namelijk een aantal heel leuke atleetjes ontmoet met een goede speurneus, die wil ik deze zomer graag nog eens terug zien.

Het zoekspel bij de KAN/BEN is gewonnen door ploeg 17 van AC Waasland met begeleider Rita Gyselinck en atleten Lola De Maere, Wout Dirickx, Anaïs en Daan. Bij de PUP gaat ploeg 368 van Olse Merksem met begeleider Anke Van De Sande en atleten Aurelie Van Den Bergh, Elena Van Eeckhoven, Emma Pauwels en Lexia Maurissen aan de haal met de overwinning. Ploeg 436 van RAM met begeleider Yari De Smedt en atleten Sam Reekmans, Mabara Diarrassouba, Yentl Corluy en Marie Verbruggen heeft bij de MIN gewonnen. Proficiat!

Heb je trouwens mijn Spike-camera al gezien? Daar gaan we binnenkort ons eigen tv-kanaal mee opstarten: Studio Spike! Je vindt binnenkort alles terug op www.atletiek.be/studiospike. Vergeet zeker niet te kijken! (Nu nog niet hé, nu staat er nog niks op …).

En oh ja, ik heb een foto met een handtekening van Philip Milanov gekregen. Wat is dat een grote man seg! En sterk! Ik ga alvast nog wat trainen. Misschien kan ik volgend jaar dan verder werpen dan Philip.

Tot snel,

Spike