20/03

Jeugddag 2024: SPBO wint de spandoekenwedstrijd!

spbo

SPBO is dit jaar de winnaar van de spandoekenwedstrijd.

De 32e editie van de Jeugddag was opnieuw een dag vol atletiek- en spelplezier. Onze jonge atleten hebben er opnieuw met volle teugen van kunnen genieten!

We willen alle deelnemers én medewerkers bedanken om er samen een geweldige editie van te maken. De kinderen sprintten op de Champs-Élysées, beklommen de Eiffeltoren, sprongen over de Seine, liepen vliegensvlug over de vlammenzee en paradeerden fier met het spandoek van hun club.

Spandoekenwedstrijd
Ook dit jaar was er een spandoekenwedstrijd. Alle deelnemende clubs moesten een spandoek uitwerken rond het thema “Parijs” waarin Spike en het logo van Atletiek Vlaanderen zijn verwerkt. De club die het mooiste en creatiefste spandoek heeft gemaakt rond dit thema, zal Spike mogen uitnodigen op één van haar jeugdwedstrijden! Dit jaar is Sparta Bornem verkozen tot de winnaar! Zij ontvingen van de jury de meeste punten, proficiat!

Volgende week maken we de winnaars van het zoekspel bekend. Hou dus zeker onze Facebookpagina en Instagram in de gaten! Op deze kanalen zal er trouwens ook een leuke aftermovie verschijnen!