29/03

Jeugddag 2023: ACG wint de spandoekenwedstrijd!

spandoek-acg

ACG is dit jaar de winnaar van de spandoekenwedstrijd.

De 31e editie van de Jeugddag was opnieuw een dag vol atletiek- en spelplezier. Na een onderbreking van vier jaar hebben al onze jonge atleten er opnieuw met volle teugen van kunnen genieten!

We willen alle deelnemers én medewerkers bedanken om er samen een geweldige editie van te maken. De kinderen moesten over vuur springen, werden een echte ninja, bouwden aan de hoogste toren van Tokio, liepen sneller dan de bliksem en paradeerden fier met het spandoek van hun club.

Spandoekenwedstrijd
Ook dit jaar was er een spandoekenwedstrijd. Alle deelnemende clubs moesten een spandoek uitwerken rond het thema “Japan” waarin Spike en het logo van Atletiek Vlaanderen zijn verwerkt. De club die het mooiste en creatiefste spandoek heeft gemaakt rond dit thema, zal Spike mogen uitnodigen op één van haar jeugdwedstrijden! Dit jaar is AC Geraardsbergen verkozen tot de winnaar! Zij ontvingen van de jury de meeste punten, proficiat!

Volgende week maken we de winnaars van het zoekspel bekend. Hou dus zeker onze Facebookpagina en Instagram in de gaten! Op deze kanalen zal er trouwens ook een leuke 360°-aftermovie verschijnen!