13/11

IN MEMORIAM MARCEL VAN MASSENHOVE

marcel-van-massenhove

Marcel Van Massenhove.

Vorige maandag, 12 november, overleed Marcel Van Massenhove in zijn geboortestad Brugge op 74-jarige leeftijd. Marcel was onlosmakelijk verbonden met Hermes Club Oostende via de Jabbeekse onderafdeling.

In Jabbeke was Marcel Van Massenhove de drijvende kracht van een bloeiende onderafdeling die met de regelmaat van een klok plaatselijke talenten richting nationale atletiektop stuurde. Marcel, die al in april 1957 lid werd van Hermes Oostende, was in Jabbeke gedurende lange tijd niet alleen trainer, hij nam er ook het secretariaatswerk voor zijn rekening. Onder meer zijn dochter Grietje Van Massenhove presteerde in de jeugdcategorieën op hoog niveau in de halve fond. Ook haar zoon, hordeloper Maarten Raes, verliest nu zijn grootvader.

Marcel Van Massenhove werd geboren op 5 maart 1944. De uitvaart zal plaatsvinden in de parochiekerk Sint Blasius van Jabbeke op maandag 19 november om 10u30. Een laatste groet kan iedere dag van 16u00 tot 19u00 gebracht worden in het funerarium Tavernier in Jabbeke (Gistesesteenweg 329).