13/12

Het Jaarboek 2016: op zoek naar ontbrekende prestaties

-d4s3370
De afwerking van het Jaarboek 2016 draait momenteel op volle toeren. Bij deze onze jaarlijkse oproep aan alle betrokkenen om een laatste controle uit te oefenen voor wat betreft de ranglijsten van de zomer 2016.

 

Die ranglijsten zijn hier overigens te raadplegen op onze website.

Eventuele aanvullingen en onjuistheden ontvangen wij graag voor 21 december 2016. Daarna zal het niet meer mogelijk zijn om nog wijzigingen in de ranglijsten door te voeren.

We zijn er bijna van overtuigd dat de resultaten van alle Vlaamse wedstrijden, inclusief de marathon, volledig werden verwerkt. Deze bijkomende controle zal ons helpen om hier nog eventuele onjuistheden recht te zetten.

Toch zorgen nog enkele LBFA-resultaten voor problemen omdat ze nog niet in ons bezit zijn. Het is dus zeer goed mogelijk dat de prestaties van atleten die bij een LBFA-meeting hun beste jaarprestatie hebben gelukt, niet in deze ranglijsten zullen voorkomen. We vragen dus vooral voor die wedstrijden (zie lijstje op de webpagina) om heel aandachtig te zijn en ons de ontbrekende prestaties door te mailen. Om een toevloed van dergelijke aanvullingen te vermijden, vragen we u dus om ons enkel de op die meetings gelukte beste jaarprestaties te melden.

Ook voor de marathonprestaties die buiten de landsgrenzen gelukt zijn, ondervinden we elk jaar opnieuw dezelfde problematiek. Ondanks ons herhaald aandringen om die buitenlandse resultaten aan ons te melden (met kopie van het resultaat) is het aartsmoeilijk om zonder die medewerking tot volledig juiste lijsten te komen. Graag dus ook voor die marathonprestaties buiten de landsgrenzen (uitgezonderd het BK in Eindhoven)  het nodige (laten) doen aub.

De ontbrekende resultaten moeten voor 21 december doorgemaild worden naar resultaten@val.be
Volgende gegevens zijn noodzakelijk voor een vlotte verwerking van de resultaten: Naam, voornaam, clubafkorting, categorie, startnummer 2016, prestatie, datum en locatie van die prestatie, eventueel de windmeting en het gewicht van de werptuigen.