01/04

Dwars door Kasterlee coronaproof

dwars-door-kasterlee

Dwars door Kasterlee coronaproof

Al 37 keer verzamelden honderden lopers in Kasterlee voor de klassieker "Dwars door Kasterlee". Omwille van de Corona-beperkingen kan deze wedstrijd niet in normale omstandigheden georganiseerd worden maar de organisatoren bieden tussen 3 april en 2 mei wel een waardig alternatief aan.

Van zaterdag 3 april t.e.m. zondag 2 mei kan iedereen in zijn eigen bubbel komen genieten van het prachtige parcours van Dwars door Kasterlee. Dit doorkruist verschillende biotopen, passeert de mooiste plekjes en leidt langs  verborgen natuurparels. Je loopt voor 90% over onverharde wegen en dwars door de 3 deelgemeenten van Kasterlee.

Er zijn 2 parcours : 10km en 16km.
Het parcours is dagelijks toegankelijk van 9u tot 18u

De deelnameprijs bedraagt €5. Deze betaal je m.b.v. onderstaande QR-code (ook aanwezig aan de start) of via een overschrijving naar Dwars door Kasterlee, BE91 7350 4018 6276 met vermelding van de deelnemer(s).

De opbrengst gaat naar Centrum Integrale Gezinszorg De Merode, Kasterlee. Deze organisatie biedt zorg en begeleiding aan jong kwetsbaar ouderschap. Ze begeleidt gezinnen waar de ontwikkelingskansen, het welbevinden, of de veiligheid van baby's, peuters en kleuters bedreigd zijn door risicofactoren bij de ouders of bij het kind. 

Praktisch
Start: onthaalplein de Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee bereikbaarheid
Parking fietsen: onthaalplein de Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee
Parking auto's: parking De Hoge Rielen, Kaliebaan z/n, 2460 Kasterlee
Deelnemers dienen zich steeds aan de geldende Corona-maatregelen en de verkeersregels te houden. 
Honden zijn niet toegelaten op het parcours. 

Dwars door Kasterlee is een organisatie van TJAK, AC Lichtaart, de Hoge Rielen, KSK Kasterlee, en Sport Tielen.