13/12

Blijf sporten met Marc van FC De Kampioenen en Gitte Haenen

img-20201023-135503

Gitte Haenen en Marcske helpen je om te blijven sporten

Vandaag stond de G-indoor, mét BK AMH, in onze agenda maar de coronacrisis gooit roet in het eten. Net zoals zoveel andere evenementen moesten we ook dit event annuleren. Maar dat betekent niet dat we blijven stilzitten! Marcske en Gitte Haenen gingen aan de slag met alle oefeningen die jullie ons hebben bezorgd. Dus haal je sportschoenen maar boven en maak je klaar om samen te sporten met Marcske en Gitte.

Marc Vertongen is de spits van FC De Kampioenen. Omdat de trainingen met de ploeg momenteel niet mogen plaatsvinden, is zijn conditie niet meer zo goed als vroeger. Om zijn conditie te verbeteren, roept voorzitter Balthazar Boma er professionele hulp bij. Met Gitte Haenen als coach gaat Marcske er tegenaan om zijn conditie terug op peil te brengen. Ze gingen samen aan de slag met alle oefeningen die we van jullie kregen.

De G-indoor indoor kan jammer genoeg niet plaatsvinden, maar dankzij Marcske en Gitte kan je vandaag wel stevig sporten zodat je klaar bent voor de volgende wedstrijd! De volledige training met Marcske en Gitte kan je hier bekijken of onderaan dit nieuwsbericht. 

In samenwerking met Sport Vlaanderen en Feest in Vlaanderen. 

Blijf sporten met Marc van FC De Kampioenen en Gitte Haenen

Accepteer de marketing-cookies om de inhoud weer te geven.

Verander uw toestemming