08/09

Beleef G-sport op jouw manier

parantee-psylos
De afgelopen tijd kwamen onze topsporters, zoals Peter Genyn, Gitte Haenen en Joyce Lefevre, massaal in de aandacht op de Paralympische Spelen in Tokio. Hopelijk is hun succes ook een hefboom voor alle mensen met een beperking of kwetsbaarheid om aan sport en beweging te doen. Daarom lanceert Parantee-Psylos de campagne 'beleef G-sport op jouw manier'

G-sportfederatie Parantee-Psylos heeft als doel om mensen volgens hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities op een gezonde, kwaliteitsvolle en plezante manier te laten sporten en bewegen. Sporten voor het plezier en de voldoening. Met je vrienden en voor je fans. Als beginner en als prof, zoals de Paralympiërs. Genieten van sport doe je op jouw manier en op jouw niveau, want G-sport is er voor iedereen.

Op parantee-psylos.be kom je meer te weten over welke sporten er zijn voor mensen met een beperking of kwetsbaarheid. En je ziet ook meteen welke clubs in jouw buurt deze sporten aanbieden. Niet gevonden wat je zoekt? Geen probleem. Vul de online infofiche in en Parantee-Psylos zoekt samen met jou naar een G-sport- of beweegaanbod op maat.

Wil jij G-sport op jouw manier beleven? Laat het weten via www.parantee-psylos.be/beleefgsport