10/08

UPDATE! Aanpassing selectiecriteria Youth Memorial 4x100m

acw-mvd-jdc
Gezien de late start van het atletiekseizoen en het wegvallen van de interclubs zijn er slechts weinig kansen geweest voor scholierenploegen om een prestatie te kunnen leveren op de 4x100m. Daarom wordt de selectieprocedure voor de aflossingsploegen op de 4x100m voor de Youth Memorial tijdens de Allianz Memorial Van Damme op vrijdag 3 september gewijzigd. De selectietermijn wordt ook met één week verlengd tot maandag 23 augustus.

! Extra update !

Gisteren kondigden we nieuwe selectiecriteria aan voor de selectie van 4x100m-ploegen op de Youth Memorial tijdens de Allianz Memorial Van Damme op vrijdag 3 september. Om iedereen de kans te geven aan deze criteria te voldoen zal de selectietermijn één week verlengd worden.

Een club kan dus tot maandag 23 augustus een ploeg van vier atleten inschrijven via nicole@atletiek.be. De atleten dienen alle vier een gehomologeerde prestatie op 100m te hebben geleverd sinds 1 april 2021. De vier tijden worden opgeteld en de acht beste opgetelde tijden worden geselecteerd op dinsdag 24 augustus voor deelname aan de Youth Memorial tijdens de Allianz Memorial Van Damme op vrijdag 3 september.