Webshop

Junioren-Beloften-Senioren

In 2021 gaat het nieuwe beleidsplan Topsport van de Vlaamse Atletiekliga van start voor de beleidsperiode 2021-2024. Het nieuwe beleidsplan Topsport gaat voor een speerpuntenbeleid met specifieke disciplines en meer samenwerking tussen de coaches.

In juli werd het nieuwe beleidsplan Topsport voorgesteld door Rutger Smith, Topsportcoördinator bij de Vlaamse Atletiekliga. De presentatie kan je hier nalezen en het voorstellingsfilmpje kan je hieronder bekijken. 

Prestatienormen

De prestatienormen om in aanmerking te komen voor als Vlaamse Top Atleet bij de Vlaamse Atletiekliga kan je hier terugvinden.

Scholieren

Hier vind je binnenkort de normen voor het statuut "Talentvolle jongere" van de Vlaamse Atletiekliga.
Meer info over de gedetailleerde modaliteiten van ondersteuning in 2020 zal aan alle atleten die voldoen aan de normen gecommuniceerd worden.

Cadetten

In 2018 is de Vlaamse Atletiekliga gestart met een regionale werking ter ondersteuning van potentieel talentrijke atleten in de leeftijdscategorie kadetten.

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning vanuit de regionale werking dienen de atleten geselecteerd te worden via de "Ethias"-talentendagen".

Deze talentdagen worden begin oktober georganiseerd. De gedetailleerde info wordt ten laatste eind augustus aan de clubs bezorgd.

Nieuws