11/06/2020

WEBINAR: wegwijs in fiscaliteit

Ook als vereniging krijg je te maken met fiscaliteit in de meest ruime zin van het woord. Denk maar aan rechtspersonenbelasting, patrimoniumtaks of btw. Wat bestaat er allemaal? Wat is van toepassing op jouw vereniging? In deze sessie geven we jullie richtingaanwijzers en de voornaamste krachtlijnen van iedere relevante belasting. Daarnaast staan we even stil bij de evolutie op fiscaal vlak bij de invoering van het Wetboek Vennootschappen en Verenigingen.

Let wel: dit webinar zie je best als een overzicht en korte kennismaking met de essentie van sportfiscaliteit. Op de meest relevante onderwerpen (zoals bv. btw) wordt iets dieper ingegaan. Alles in detail behandelen is gezien de korte tijdsspanne echter onmogelijk. Heb je nadien nog vragen, dan kan je ofwel later een bijscholing volgen die één van de onderwerpen in detail aanhaalt of je volgt een begeleiding (op maat van je sportclub) van het onderwerp naar keuze.

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa