21/05/2020

WEBINAR Fysiologische basisbegrippen in loopbegeleiding

Tijdens deze webinar wordt er dieper ingegaan op de krijtlijnen van het lopen. Wat zijn de vijf belangrijkste fysiologische basisprincipes om je looptrainingen optimaal te laten renderen? Waarmee moet je als loopbegeleider zeker rekening houden bij de opmaak van een trainingsprogramma? Hoe breng je op een haalbare manier de basisconditie in kaart? Wat zijn de fundamentele trainingsvormen voor een loper?

Om de tijd optimaal te benutten vragen we je je vragen te noteren en nadien door te mailen naar keepitsimple.sport.david@gmail.com.

David Evenepoel is sinds 2001 als sportleerkracht werkzaam in het Brussels onderwijs. Hij was tussen 1998 en 2012 actief als atletiektrainer bij Atletiek Vlaanderen en werd ondertussen papa van 4. Hij is daarna aan de slag gegaan als docent in de opleidingen Initiator Running, Trainer B en Trainer A afstandslopen. Daarnaast is hij aan de slag als zelfstandige in personal training & health coaching. Onder het KISS-motto, “keep it simple in sport” staat het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren naar hun bewegingsdoelen centraal in zijn leven.

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa