15/06/2019

Trefdag G-sport

Op zaterdag 15 juni nodigen Parantee-Psylos en Sportdienst Gent jullie uit op de trefdag VE: ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubs voor personen met een verstandelijke beperking. De trefdag gaat door in de Gentse Roei- en Sportvereniging, Vissersdijk 1, Gent tussen 10u en 16u.

Tijdens de trefdag ga je in interactie met andere clubbestuurders, begeleiders of trainers. Daarnaast nodigden we enkele experts uit die maar al te graag hun expertise met jou delen. Dit omdat we er samen met jullie van overtuigd zijn dat we verder bouwen aan een kwaliteitsvolle werking van jouw club voor sporters met een verstandelijke beperking.

Via deze link vind je het programma terug van deze leerrijke dag. We houden het informeel: tijdens een netwerklunch en met een hapje en een drankje heb je de kans om van gedachten te wisselen met collega’s en met wat nieuwe bagage naar jouw club te gaan. In de voormiddag brengen experts je kennis bij rond ‘omgaan met moeilijk gedrag’ of ‘inclusie van een sporter met verstandelijke beperking binnen een reguliere clubtraining’. In de namiddag gaan we - na interessante verhalen van kwaliteitsvolle clubs - met elkaar in interactie rond verschillende thema’s.

Inschrijven kan via deze link en kost slechts 7 euro voor clubs aangesloten bij Parantee-Psylos of erkende Gentse sportclubs, of 10 euro voor andere clubs. Een broodjeslunch is hierbij inbegrepen. Per club kunnen meerdere mensen deelnemen, zo kan je samen brainstormen rond mogelijke acties voor jouw club.

Vragen of meer informatie? Contacteer ons of kaat.ketele@stad.gent of neem een kijkje op de website.

Deze trefdag is een erkende bijscholing, het attest zal je nadien kunnen downloaden in jouw VOTAS.

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa