29/03/2023

Infosessie Sportvoeding

Inschrijven

Inhoud: De bijscholing gaat specifiek over gezonde voeding en goede voedingsgewoontes voor sporters. 

Iedereen zit wel eens met vragen als "wat eet ik best voor, tijdens en na een training of wedstrijd?", "eet ik wel gezond (genoeg)?","zijn er zaken die ik absoluut moet mijden?" of "wat met frisdrank en frietjes?" en "wat met een vegetarisch of veganistisch dieet?". Onze spreker van de avond biedt er graag en met een ruime kennis van zaken een antwoord op.

Vanuit Janne's eigen ervaring als topsporter (XC, 800, 1500) ontstond haar passie voor de combinatie sport en voeding. In 2018 studeerde ze af als diëtiste aan de UCLL Hogeschool in Leuven en volgde daarna tal van specialisatie opleidingen: postgraduaat Sport diëtetiek (HAN hogeschool in Nijmegen), Advanced Sports Nutrition (Barça Academy), de Masterclass Sports Nutrition van Asker Jeukendrup en ISAK Level1 (opleiding lichaamssamenstelling). Momenteel volgt Janne de opleiding 'Sports Nutrition' van het IOC. Momenteel werkt zij onder ander samen met OH Leuven en Sport Vlaanderen.

Janne heeft dus een unieke combinatie van academische inzichten, gekoppeld aan een ruime praktijkervaring. Dat zijn de juiste ingrediënten om er een boeiende, leerrijke én vooral interactieve infosessie van te maken.

 

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa