21/12/2022

Infosessie Clubgrade-project

Tijdens deze infosessie kom je als sportclubbestuurder alles te weten over Clubgrade.
Coördinator Ellen vertelt wat je kunt verwachten en waarom elke sportclub baat heeft om een Clubgrade traject te volgen.

Door een persoonlijk begeleidingstraject met Clubgrade geef je je sportclub de upgrade die je nodig hebt.

Een concreet probleem aanpakken? Alle neuzen in dezelfde richting? Een sterkere sportclub? Check, check, check.

Wat is Clubgrade?

Er zijn al heel wat tools en opleidingen beschikbaar rond managementthema's. Handig, maar veel bestuurders ondervinden daarnaast problemen met intermenselijke thema's, waarvoor de oplossingen niet zo voor de hand liggen.

Herken je misschien één van deze uitdagingen in jouw club?
We willen professionaliseren met onze club, maar we weten niet hoe.
Hoe trekken we meer leden aan én binden we hen aan onze sportclub?
Hoe pakken we onze communicatie binnen de club aan?
We willen ouders meer betrekken binnen de werking, maar hoe dit je dit?

Clubgrade biedt steeds een antwoord! Heb je dus een concrete vraag of probleem binnen jouw club? Dan staat het Clubgrade-team voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan. Wat je vraag ook is, we komen steeds tot concrete oplossingen, op maat van jouw sportclub. Want wat Clubgrade zo uniek maakt, is de aanpak. Die werd uitgebreid onderzocht en afgestemd op sportclubs.

In plaats van enkel en alleen met het clubbestuur te werken, nemen wij net iedereen mee aan tafel. Trainers, ouders, jeugd, bestuurders, vrijwilligers,... Iedereen kan zijn zegje doen en vooral ook luisteren naar elkaar. Samen met onze Clubgrade-begeleiders komen we niet alleen tot een oplossing, maar creëren we ook meer betrokkenheid en motivatie doorheen heel je club.

Bij Clubgrade krijg je als club een basis mee om vol vertrouwen nieuwe uitdagingen aan te gaan.

In 2022 biedt Atletiek Vlaanderen met steun van Sport Vlaanderen dit traject helemaal gratis aan voor haar verenigingen.
Maak er gebruik van!

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa