26/11/2020

Coachingsvaardigheden voor loopbegeleiders

Het doel van deze webinar is om als loopbegeleider bewust te worden van jouw impact op de ontwikkeling van de recreatieve loper. De weg naar een duurzaam bewegingsprogramma is het gezamenlijk doel… maar welke coachingsvaardigheden kan je als loopbegeleider hiervoor ter ondersteuning inzetten? Geen hocus pocus, niets in de mouwen of in de zakken, geen technieken en modellen,… wel gewone menselijke basisvaardigheden die elk van ons bewust of onbewust ter beschikking heeft. De spreker van deze webinar laat je kennismaken met deze vaardigheden en baseert zich hiervoor op de principes van Jef Clement.

David Evenepoel is sinds 2001 als sportleerkracht werkzaam in het Brussels onderwijs. Hij was tussen 1998 en 2012 actief als atletiektrainer bij Atletiek Vlaanderen. Hij is docent in de opleidingen Initiator Running, Trainer B en Trainer A afstandslopen. Daarnaast is hij zelfstandig actief in personal training & health coaching.

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa