29/03/2021

Clubgrade versterkt je club!

Om een sportclub te besturen heb je een flinke dosis passie voor de sport nodig. Maar toch komt er wat meer bij kijken. Het bestuur staat voor veel uitdagingen. Clubgrade wil sportclubs hierbij helpen.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig al heel wat tools en opleidingen rond managementthema’s via het Dynamo Project. Allemaal zeer goed. Maar als clubbestuur werk je vooral ook samen met mensen. Logisch dat veel bestuurders problemen ondervinden rond de intermenselijke thema's. Elke clubsituatie is uniek en vraagt een andere aanpak. Herken je ook deze zaken in jouw club? Hierop biedt Clubgrade een antwoord.

  • Hoe vinden we voldoende vrijwilligers?
  • Hoe communiceren we goed naar onze doelgroepen?
  • Hoe kunnen we onze werking professionaliseren?
  • Hoe betrekken we meer onze ouders?

Zit je met een concrete vraag of probleem binnen jouw club? Het team van Clubgrade gaat op onderzoek en kijkt waar de uitdagingen liggen. Ze komen steeds tot concrete oplossingen, op maat van de sportclub.

Clubgrade biedt verschillende begeleidingstrajecten aan, naargelang de intensiteit van het probleem bij de club.
Clubgrade spreekt met iedereen uit de club (bestuur, vrijwilligers, ouders, spelers, trainers,…) en werkt steeds bottom-up. Zo wil Clubgrade gedragenheid & betrokkenheid creëren. Dé basis voor een cultuurverandering.

Lees meer over het Clubgrade project van de Vlaamse Sportfederatie via http://www.clubgrade.be/ 

Met de steun van de Vlaamse Overheid kan Atletiek Vlaanderen de kosten voor deze begeleiding voor de atletiekverenigingen beperkt houden.

Heb je interesse? Contacteer Paula Vanhoovels via paula@atletiek.be of 02/474 72 22 - 0477/24 90 38.

Wil je er meer over weten? Neem deel aan één van volgende online infosessies, specifiek gericht naar onze atletiekverenigingen:

  • op maandag 29 maart tussen 20u-21u30
  • op donderdag 22 april tussen 20u-21u30

Inschrijven via deze link.

Deelname aan deze infosessies is gratis.
Graag uiterlijk 1 dag voraf inschrijven zodat we je tijdig de link naar de sessie kunnen doorsturen.

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa