15/10/2022

Algemene atletische ontwikkeling

Inschrijven

ALGEMENE ATLETISCHE ONTWIKKELING

Deze sessie maakt onderdeel uit van de 'Opleidingsdag Atletiek'

 

Organisatie:        Atletiek Vlaanderen 
Locatie:                Universitair Sportcentrum KU Leuven, tervuursevest 101 Leuven
Tijdstip:                14u45 - 16u15
Deelname:           €10 voor VAT-leden, €12 voor VAL-leden (niet VAT-lid) en €25 voor externen.

Inschrijven kan hier t.e.m. maandag 10 oktober 2022.

Inhoud

Uiteindelijk willen we presteren als specialisten maar dit is onmogelijk als we niet goed functioneren als mens en atleet. Op elke leeftijd en elk niveau is het belangrijk om de basiselementen van het bewegen en atleet zijn te blijven ontwikkelen danwel onderhouden. Ik wil jullie meenemen in hoe ik hier tegenaan kijk en hoe ik dit aanpak vanuit mijn kennis en ervaring in de atletiek maar ook mijn achtergrond als sportfysiotherapeut.  

Mijn naam is Tom Corstjens. Toen ik 5 jaar was ben ik op atletiek gegaan en heb mezelf als actief atleet uiteindelijk gespecialiseerd op het kogelstoten en discuswerpen. Daarnaast ben ik al 13 jaar werkzaam als sportfysiotherapeut vanuit een passie voor bewegen.

Sinds 2014 ben ik actief als trainer en coach van onder andere Melissa Boekelman, en de regiogroep werpen in Limburg (NL). Ik heb de topcoach-opleiding van de atletiekunie afgerond als ook meerdere opleidingen op het gebied van fysieke ontwikkeling in binnen en buitenland om zo veel mogelijk inzichten te verzamelen en sinds 1 januari 2021 ben ik werkzaam als federatiecoach werpen bij Atletiek Vlaanderen.

Deelnameattest 

Je krijgt na iedere bijscholing een deelname-attest. Deze kan je terugvinden op je MijnVTS-account. Nog geen account? Maak er dan snel één aan via volgende link.

Klik hier voor het volledige programma van de Opleidingsdag atletiek.  

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa