Webshop

Vanaf het komende zomerseizoen 2021 zullen jeugdwedstrijden er enigszins anders uitzien. Voor het eerst kunnen ook kangoeroes deelnemen aan pistewedstrijden. Samen met deze vernieuwing werd ook de competitie voor benjamins onder de loep genomen en zijn we tot een vernieuwd concept gekomen voor deze twee leeftijdscategorieën.

We hebben de volledige vernieuwing met alle aanpassingen uitgeschreven in het handboek wedstrijden kangoeroes & benjamins, met onder meer een draaiboek voor organisatoren, toelichting bij alle wedstrijden en een overzicht van alle benodigdheden.

Nu hebben we ook een wedstrijdgids uitgewerkt over de twee wedstrijdsets en de disciplines. Deze wedstrijdgids kan je zie als een Short Guide van het nieuwe wedstrijdconcept en is niet alleen bedoeld voor de trainers, clubbestuurders en/of juryleden, maar we hopen ook dat atleten en vooral hun ouders deze wedstrijdgids kunnen lezen en begrijpen waar we naartoe willen.

Verenigingen kunnen vanaf nu drie soorten jeugdmeetings organiseren:

  • Jeugdmeeting KAN-BEN
  • Jeugdmeeting KAN-MIN
  • Jeugdmeeting/jeugdmeerkamp PUP-MIN

De organisatie van een jeugdmeeting/jeugdmeerkamp PUP-MIN wijzigt niet, maar kan uiteraard in functie van de jeugdmeeting KAN-BEN wel herbekeken worden door de organisatie. 

Heb je na het lezen van het handboek nog vragen? Neem dan contact op met Liesl, liesl@atletiek.be of 02/474 72 21 (telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9u00 en 16u00).

 

Aankoop materialen voor de organisatie van de nieuwe jeugdmeeting Kan-Ben

De Vlaamse atletiekliga heeft met AMO sport een lokale partner gekozen voor het aanbieden van het wedstrijdmateriaal voor jeugdmeetings met kangoeroes en benjamins.

Dankzij een groepsaankoop kunnen we mooie kortingen aanbieden op de particuliere prijzen.

Daarenboven kunnen we dankzij een projectsubsidie van Sport Vlaanderen ook tijdelijk nog een extra korting aanbieden op de grootste materialen à rato van één per club.

Hoe bestellen?

Bestellingen kunnen geplaatst worden via https://www.formdesk.com/V.A.L./Groepsaankoop_materiaal_kan-ben-wedstrijd

Opgelet: De kortingen zijn maar beperkt geldig enkel verkrijgbaar via bestelling bij de Vlaamse atletiekliga. Bestellingen rechtstreeks bij AMO sport worden aangerekend aan particuliere prijs.

Alle bestelde materialen worden gratis geleverd.

Bestellen kan tot 28/02/2020. Levertijd is afhankelijk van besteldatum en beschikbare voorraad. Wie het materiaal nog voor het zomerseizoen wil ontvangen wacht best niet te lang met bestellen.

Meer informatie te verkrijgen bij Liesl

 

Nieuws