Webshop
© Paul Vanderborght

2020: Ga samen met Spike op ontdekkingstocht in Japan!

In het verre Japan zijn ‘de 5 ringen’ verloren, en ik kreeg de opdracht om ze te zoeken. Maar die klus krijg ik nooit in mijn eentje geklaard, ik heb jullie hulp nodig! Het wordt een giga-uitdaging! Wil jij ook meedoen? Zoek drie vrienden en schrijf je in!

Wat staat er op het programma?

Bouw mee aan de snelste trein ter wereld, ga de strijd aan met sumoworstelaars, trotseer een aardbeving en help Spike om samen met Bashir Abdi de vijf gekleurde ringen te verzamelen! Je kan meer info terugvinden in het dossier van de jeugddag onder 'Specifieke afspraken'.

© Paula Vanhoovels

Wie kan er deelnemen?

Je kan deelnemen in groepjes van 4 kinderen met 1 begeleider per groepje. Jongens en meisjes, aangesloten en niet-aangesloten bij een club, ... dat maakt niet uit! Inschrijven doe je via je club.

Wanneer? Waar? En hoe laat precies?

De Jeugddag vindt plaats op zaterdag 14 maart in de topsporthal te Gent (Zuiderlaan 14, 9000 Gent). De eerste proeven starten om 9u30. We ronden samen af rond 15u15.

Het exacte tijdschema kan je hier terugvinden.

Specifieke afspraken

Waar parkeert je chauffeur de bus? Waar kan je lunchen? Er zijn enkele algemene richtlijnen die je best vertelt of laat lezen door je begeleider(s).

Dossier Jeugddag 2020

Hoe ziet een Jeugddag eruit?

Bekijk hier de video van vorig jaar.

Belgische recordpoging kinderpolonaise

Ontdek in 1 minuut onze MEGA Polonaise van vorig jaar. Ook dit jaar gaan we ons weer aan een recordpoging wagen, wat dat zal worden verklappen we later!

Met de steun van

Nieuws